Mijn Energie VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Onze doelstellingen

Wij zetten ons in voor een duurzame toekomst. Gedreven door een gezonde passie voor het milieu en duurzaamheid, streven we naar de volgende doelstellingen:

  1. Duurzame Energie voor Iedereen: Wij promoten actief het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Ons doel is om zonne-energie, windenergie, en andere duurzame technologieën toegankelijk te maken voor onze leden en de bredere gemeenschap. We werken aan projecten die niet alleen groen zijn, maar ook innovatief en efficiënt.
  2. Betaalbare Energie: We zetten ons in om de energiekosten te verlagen. Door gezamenlijke inkoop en investeringen in lokale energieproductie kunnen onze leden genieten van lagere tarieven, terwijl we samen werken aan een groenere toekomst.
  3. Lokale energie: wij zetten ons in om zo veel mogelijk energie in de Smildes en te produceren. Dit door samen te werken bij de ontwikkeling van energie opweklokaties en te participeren in de door onze gemeente vereiste 50% lokaal eigendom van die opweklokaties.
  4. Ondersteuning van duurzame projecten: Wij ondersteunen lokale projecten die zich richten op duurzaamheid middels financiële bijdragen. Denk aan voedselbossen, schoolplein vergroening etc. Dit financieren wij uit de contributies en de winsdeling die wij van Energie van Ons ontvangen.
  5. Samenwerking en Gemeenschapszin: Wij zijn meer dan een coöperatie; we zijn een gemeenschap. Samenwerking staat centraal in al onze projecten. We moedigen onze leden aan om actief bij te dragen en samen te werken aan een duurzame en energie-onafhankelijke toekomst.

Sluit je aan

Word ook lid van de coöperatie of kijk wat je zelf gelijk al kunt doen om thuis te besparen.